Herhaalrecept apotheek – Apotheek Krommenie – Krommenie

Herhaalrecept apotheek

OP DEZE PAGINA KUNT U EEN AANVRAAG VOOR EEN HERHALING VAN  GENEESMIDDELEN NAAR UW HUISARTS STUREN.
Er is op dit moment GEEN tekort aan geneesmiddelen als gevolg van het Coronavirus. Als u nog voldoende geneesmiddelen heeft kunnen wij een verzoek tot herhaling niet in behandeling nemen.

Door het invullen van dit formulier wordt, via Apotheek Krommenie, de aanvraag van uw herhaalrecept naar uw huisarts  gezonden. U mag de aanvraag altijd aan uw eigen huisarts zenden ook als deze op vakantie is, wij zorgen voor vervanging door een waarnemende arts, als dat nodig is.
Wij geven uw aanvraag alleen door aan uw huisarts. Deze kan daarna uw aanvraag goedkeuren en een recept aan de apotheek sturen. Aanvragen die voor 12.00 uur worden verzonden, liggen de volgende werkdag (na 16.00 uur) voor u klaar in de apotheek. Anders wordt het een werkdag later.
De huisarts blijft verantwoordelijk voor de herhaling van het recept en zal de kosten van de herhaling eventueel bij u in rekening brengen (afhankelijk van uw verzekering).
Alleen volledig ingevulde formulieren, waarbij tevens de tekst correct van het etiket is overgenomen kunnen door de huisarts in behandeling worden genomen. Alleen huisartsen in Krommenie en Assendelft nemen aan deze service deel.

DEZE PAGINA IS NIET BEDOELD OM VRAGEN OF OPMERKINGEN AAN UW HUISARTS TE ZENDEN, WE VRAGEN U OM DAARVOOR RECHTSTREEKS CONTACT MET UW HUISARTS OP TE NEMEN.

U hoeft dit formulier niet in te vullen voor de herhaling van HULPMIDDELEN, zoals incontinentiemateriaal of INSULINE, die kunt u rechtstreeks bij de apotheek bestellen via DIABETES– of PILSERVICE op deze site of door een e-mail naar de apotheek te sturen. (info@apotheekkrommenie.nl)

Stap 1 van 5
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 5
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 5
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Stap 4 van 5
Opmerkingen

Stap 5 van 5
Samenvatting

Persoonsgegevens

Zorgverlener
Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Sterkte
Receptnummer
Receptdatum
Arts/Voorschrijver

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord